Princis Harijs un Megana Mārkla plāno sākt kopdzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Princis Harijs ir izlēmis saistīt savu dzīvi ar aktrisi Meganu Mārklu, lai pārliecinātu sievieti pārcelties uz dzīvot pie viņa Anglijā, Harijs ir sācis remontu savās Kensingtonas pils telpās.

Protams, pilī nav iespējams veikt krasus remontdarbus, bet kosmētiskais remonts un mēbeļu maiņa personīgajos apartamentos ir atļauta.

Princis nespēj vien sagaidīt, kad beigsies remonts un Megana varēs pārcelties pie viņa, jo pagaidām, viesojoties Anglijā, aktrise labprātāk paliek pils teritorijā esošā vasaras mājiņā, ne pašā pilī.

Meganai ar šo remontu nav gana, lai viņa pamestu savu darbu un kļūtu tikai par prinča mīļoto, aktrise gaida oficiālu bildinājumu, tikai tad viņa varētu beigt filmēties.

Vēl nesen intervijā Mārkla izteikusies, ka labprāt dzemdētu no prinča bērnus, jo viņš ir uzticams, atbildīgs vīrietis, kas reiz kļūs par labu tēvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu