Džordžs Klūnijs atklājis, kā gatavojas dvīņu dzimšanai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Juriste Amala Klūnija drīzumā vīram aktierim Džordžam Klūnijam dāvās dvīņus. Sieviete atsakās intervijās runāt par grūtniecību un gatavošanos mātes lomai, bet aktieris labprāt dalās pārdomās ar žurnālistiem.

Aktieris Džordžs Klūnijs neslēpj, ka viņam ir paveicies ar sievu, jo Amala visu izdara pati, viss, kas viņam atliek, ir reizēm uztaisīt sievai tēju.

Džordžs lepojas, ka ir iemācījies mainīt pamperus, un gada, kad varēs šo prasmi izmantot praksē jau ar saviem bērniem, kuri gan viņam, gan Amalai būs pirmie.

Slavenība kopā ar sievu apmeklējis nodarbības, kurās sagatavo vecākus pirmajam bērnam, un tur arī iemācījies mainīt pamperus.

Arī citas sabiedrībā pazīstamas personas komentē aktiera kļūšanu par tēvu, modeles Sindijas Kraufordes vīrs izteicies, ka netic, ka Džordžs pats mainīs bērniem pamperus, bet aktrise Džuliana Mūra uzskata, ka Klūnijs būs lielisks tēvs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu