OHO! Aktrise Madara Botmane Rīgas modes nedēļas ietvaros iejūtas modeles ādā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

No 28.marta līdz 1 aprīlim Rīgā norisinājās 26. Rīgas modes nedēļa, kurā piecu dienu laikā populārākie Latvijas un pāris ārvalstu dizaineri iepazīstināja modes mīļotājus ar savām 2017.gada rudens/ziemas kolekcijām.

Modes mīļotāji piecu dienu garumā ieradās Rīgas modes nedēļas oficiālajā hallē, lai vērotu dažādu zīmolu modes skates un uzzinātu, kas gaidāms 2017.gada rudens/ziemas modē, kā arī iegūtu dažādas idejas, kā paspilgtināt savu stilu.

Foto: Jānis Škapars

Pārsteigumu teātra un modes mīļiem sagādāja Latvijas Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane, kura pārsteidza ar parādīšanos uz mēles zīmola «Paviljons» modes skatē.

Madarai lieliski izdevās defilēt pa mēli un izrādīt sev uzticēto tērpu, nekādā veidā neatpaliekot no profesionālajām modelēm.

Par savu defilēšanu pati Madara atzinās, ka tādas sirdsklauves vēl nekad viņai nebija piemetušās kā savā modeles debijas mirklī.

Modes joma aktrisei nav sveša, viņa Latvijas Mākslas akadēmijas studiju ietvaros prezentējusi kolekciju «NeSejasEsejas».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu