Dziedātāja Meraija Kerija jaunā draudziņa labā tērē miljonus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Meraija Kerija bauda savas jaunās attiecības ar trīsdesmit trīs gadus veco horeogrāfu Braienu Tanaku, lai iepriecinātu vīrieti, nežēlo nekādus līdzekļus. Tieši naudas tērēšana mīļotā labad biedē slavenības draugus.

Pirms nedēļas dziedātāja Meraija Kerija nosvinēja savu četrdesmit septīto dzimšanas dienu, atpūšoties kopā ar Tanaku, un iztērēja svētkiem veselus 25 miljonus dolāru.

Villu, kurā norisinājās svētku svinības, izvēlējās Braiens, tieši tāpat viņš izvēlējās visu pārējo, sākot jau ar to, kas tiks likts uz galda, ko viesi dzers, dekorācijas, viesmāksliniekus un visu citu, par to, protams, maksājot ar Kerijas kredītkarti.

Atklājies, ka Kerija apmaksā Braiena īres rēķinu, pārtikas izdevumus, dāvina jaunu apģērbu, aksesuārus, apmaksā ceļojumus, ballīšu apmeklējumus un nu arī noalgojusi dejotājam šoferi, kurš to visur vadā dārgā automašīnā.

Kerija sāka tikties ar dejotāju, tiklīdz izšķīrās no miljonāra Džeimsa Pakera, ar kuru bija saderinājusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu