Meganas Mārklas māsa rakstīs atmaskojošu grāmatu par savu māsu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrises Meganas Mārklas un prinča Harija attiecības visu laiku atrodas kā zem lupas, kā nekā pāris ir nemitīgā preses uzmanības lokā un teju ikviens mīlnieku paziņa vēlas uz pāra rēķina iedzīvoties. Šādu lēmumu pieņēmusi arī Meganas pusmāsa Samanta, kura izlēmusi uzrakstīt grāmatu par savu slaveno radinieci.

Samanta izlēmusi uzrakstīt patiesību par savu slaveno māsu un cer, ka aktrise uz viņu nedusmosies, Megana turpretī apzinās, ka radiniekus neizvēlas, bet ir gatava pat maksāt Samantai naudu, lai tikai grāmata netiktu izdota.

Topošās rakstnieces māte ar savu meitu nesazinās jau gadiem ilgi un presei paziņoja, ka grāmata būs viņas meitas izdomājums, jo tā ar Meganu nav tikusies gadiem ilgi un necieš savu māsu viņas panākumu dēļ, toties grāmata ir veids, kā viņa plāno iedzīvoties uz Meganas rēķina.

Pati Samanta neslēpj, ka ar Meganu izbeigusi kontaktēties 2008.gadā, kad Megana sāka kļūt populāra un aizmirsa par māsu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu