Aktieris Džordžs Klūnijs apmaksā visu savu kaimiņu uzturēšanos viesnīcā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Džordžs Klūnijs ar atbildību izturas ne tikai pret savu ģimeni, bet arī pret saviem kaimiņiem. Kamēr tiek veikti remontdarbi Klūnija villā, viņš visiem saviem kaimiņiem apmaksā uzturēšanos viesnīcā, jo nevēlas traucēt kādam ar remontdarbiem, kur nu vēl sabojāt attiecības ar kaimiņiem.

Aktiera Džordža Klūnija un juristes Amalas Klūnijas villā norisinās plašs remonts, tiek uzlabotas gan iekštelpas, gan pagalms, lai pēc iespējas vairāk māja un apkārtne būtu piemērota bērniem.

Remonta sākumā kaimiņi sāka sūdzēties par troksni, atkritumiem, būvgružiem, un tad Klūnijs izlēma: lai nebūtu sūdzību, stresa un sliktu attiecību, remonta laikā viņš apmaksās kaimiņu dzīvošanu pieczvaigžņu viesnīcā.

Tiesa gan, šādu lēmumu Džordžs pieņēmis pēc tam, kad kaimiņi iesnieguši sūdzību; lai netiktu apturēti darbi, viņam nācās ar steigu rīkoties.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu