«Vēja brālis» Frīdis atklāj, kādā veidā gribētu nomirt

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

«Vēja brāļu ordeņa» un Latvijas Moto klubu asociācijas prezidents Aivars Freimanis jeb Frīdis pastāstījis, ka visvairāk baidās mirt no vēža vai lāstekas, kas ziemā varētu uzkrist uz galvas. Viņš ļoti nevēloties ilgstoši mocīties vai kļūt par invalīdu.

«Tad labāk nosisties, lai nav jāmokās. Es saviem čaļiem esmu teicis: ja ar mani notiek kaut kas tāds, lai piesien mani pie motocikla un nogrūž no kraujas. Lai vismaz skaisti izskatās - tas nekas, ka būšu jau puslīķis. Tas tā jokojot. Nevar jau zināt, kā būs.

Tomēr, ja runājam pa īstam, no kā būtu jābaidās? Mēs jau dzīvojam uz dinamīta mucas. Jebkurā brīdī zeme var uzsprāgt. Ja mēs iedzenam sevi paranojā un sākam no kaut kā baidīties, tas vairs nav labi,» žurnālam «Vakara Ziņas» pastāstīja Frīdis.

Viņš uzskata, ka katra rokera sapņu nāve ir mirt uz motocikla vai sievietes. «Mēs uz motocikliem esam diezgan neaizsargāti. (..) Mazākā kļūda, un tu esi invalīds, ja ne uz visu mūžu, tad uz kādu laiku noteikti. Bet tieši tāpēc mēs ķeram adrenalīnu un staigājam kā pa naža asmeni, jo jebkurā brīdī jebkurš muļķis tev var uzbraukt virsū,» atzinis pašmāju baikeris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu