Dziedātāja Keitija Perija pieķerta atpūšoties kopā ar aktieri Raienu Fīlipu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Bieži zvaigžņu pāru romāni sākas dažādās saviesīgās ballītēs. Dziedātāja Keitija Perija pirms pāris dienām ballītē iepazinusies ar aktieri Raienu Fīlipu un kopā pavadījusi visu vakaru, gan smejoties, sarunājoties, gan dejojot. Zinot, ka Perijai šādi sākās romāns ar aktieri Orlando Blūmu, ir pamats domāt, ka viņa ir atradusi jaunu kavalieri.

Informāciju par slavenību satuvināšanos ballītes laikā nav slēpuši citi pasākuma apmeklētāji, sākot baumas par jauno pāri, vēl pasmejoties, ka Keitijai ir tipiski atrast mīlestību saviesīgos pasākumos.

Aculiecinieki stāsta, ka pārītis visu laiku bijuši kopā, smējušies, apskāvušies, Raiens turējis roku uz dziedātājas ceļa, slavenības flirtējuši un pat dejojuši lēnās dejas.

Šī nav vienīgā aktiera un dziedātājas tikšanās, nepagāja ne nedēļa, kad paparaci pieķēra slavenības vakariņojam kādā no Losandželosas restorāniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu