Pēc piecu mēnešu attiecībām dziedātāja Meraija Kerija pametusi savu draudziņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Par spīti skaistajam un vētrainajam romānam starp dziedātāju Meraiju Keriju un dejotāju Braienu Tanaku attiecībām ir pienākušas beigas. Pāris bija kopā piecus mēnešus.

Pavisam nesen pāris ar vērienu nosvinēja dziedātājas dzimšanas dienu un sociālajos tīklos publiskoja daudzas un dažādas romantiskas fotogrāfijas, parādot, ka ir laimīgi; nu presē parādījusies informācija, ka mīlnieki tomēr pašķīrušies.

Par šādām ziņām var gavilēt Meraijas tuvākie, kuri jau labu laiku bija nobažījušies, ka sieviete tērē miljonus sava draudziņa vajadzībām.

Par šķiršanās iemeslu kalpojusi Braiena greizsirdība, viņš nav vēlējies pazaudēt Meraiju un rīkojis scēnas, pat ja viņa tikai paskatījusies uz citiem vīriešiem, turpretī pats, lai panāktu, ka sieviete ir greizsirdīga, flirtējis ar citām dāmām, tas viss licis Kerijai pieņemt lēmumu par šķiršanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu