Gerkena laulību draud izjaukt strīds par grezno villu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Diedziņš/LETA

Uzņēmējs Raimonds Gerkens atklājis, ka viņa attiecībās ar sievu Velgu Riekstiņu iestājusies krīze – tās iemesls ir viņu greznā rezidence Langstiņu ezera krastā.

«Es gribēju pārdot ģimenes māju «Villa Velga», bet sieva nē. Uz tā pamata mēs sastrīdējāmies. Par šo māju Maskavas krievi dod baigo naudu. Es visu mūžu esmu kalpojis naudas sātanam,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstījis Gerkens.

Tāpat viņš atzina, ka šī nav pirmā reize, kad sieva draudējusi šķirties, – kopdzīves sākumā lielākā problēma bijusi vīra pārmērīgā aizraušanās ar alkoholiskajiem dzērieniem. Gerkens joko, ka ilgās kopdzīves noslēpums ir dzīvošana zem sievas tupeles. Pāris šogad svinēs laulības 40. jubileju.

«It kā vienojāmies, ka kaut ko varbūt darīsim un kaut ko nedarīsim,» žurnālam par strīda iespējamo risinājumu stāsta uzņēmējs.

2000. gadā būvētā ēka ir 2200 kvadrātmetru plaša un atrodas uz 1,2 hektāru liela zemes īpašuma. Mājā atrodas arī lifts, peldbaseins, bibliotēka, ziemas dārzs, gleznu galerija, biljarda zāle un pirts. Arhitekta Ulda Ābiķa veikums savulaik atzīts par vienu no skaistākajiem namiem visā valstī.

Nekustamo īpašumu vērtētāji lēš, ka tā vērtība ir apmēram pieci miljoni eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu