Aktrise Andželīna Džolija plāno pielikt punktu aktrises karjerai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ārzemju prese paziņo, ka aktrise Andželīna Džolija plāno pielikt punktu savai aktrises karjerai. Četrdesmit vienu gadu vecā aktrise vēlas vairāk laika veltīt saviem bērniem un labdarības projektiem. Pēdējais aktrises kino darbs būs filma «Maleficent 2».

Informācija par Džolijas vēlmi izbeigt aktrises karjeru presē parādījās jau pirms kāda laika, bet slavenība tikai runāja, tomēr turpināja filmēties.

Nu šķiršanās prāvas laikā slavenība sapratusi, cik būtiski ir veltīt bērniem pēc iespējas vairāk uzmanības, bet ar viņas aktrises darba grafiku tas nav iespējams, turklāt viņa vēl papildus iegulda savu laiku dažādos sociālajos projektos.

Slavenība apzinās, ka nu uz viņas pleciem ir ikdienā vienai audzināt sešus bērnus un tas ir grūtāk, nekā viņa domāja, par spīti to tēva, aktiera Breda Pita atbalstam.

Tikai pēc filmas «Maleficent 2» iznākšanas uz ekrāniem būs zināms, vai aktrise patiesi izlems izbeigt savu kino karjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu