Dziedātājs Kriss Brauns jau atkal stāsies tiesas priekšā par uzbrukumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājs Kriss Brauns, apmeklējot naktsklubu, nav vēlējies tikt fotografēts, bet aizmirsis par to informēt kluba fotogrāfu; redzot, ka tiek uzņemtas bildes, dziedātājs nav tērējis laiku vārdiem, bet agresīvi pagrūdis un pat iesitis fotogrāfam. Nu slavenībai jau atkal būs jāstājas tiesas priekšā saistībā ar uzbrukumu.

Policijas ziņojumā teikts, ka pēc pusnakts reperis ieradies naktsklubā un drīz vien izcēlies incidents starp viņu, tā komandu un fotogrāfu.

Kluba vadība aizstāv savu darbinieku, ievietojot portāla «Facebook» kontā, vārdus, ka šāds incidents, kāds izcēlās ar Krisu Braunu un viņa komandu, ir ļoti skumjš un šādiem cilvēkiem viņu klubā nav vietas.

Brauns ar darbiniekiem ielenkuši fotogrāfu, sākuši to grūstīt, mēģinājuši atņemt fotoaparātu, un dziedātājs tam pat iesitis.

Uzreiz pēc incidenta, kuru izbeidza kluba apsardze, Brauns kopā ar savu komandu pametuši naktsklubu, bet kluba vadība izsaukusi policiju.

Fotogrāfs nevēlas atteikties no sava iesnieguma, viņš nevēlas naudu no slavenības, bet vēlas, lai tas gūtu mācību un šādi gadījumi neatkārtotos.

Šī nav pirmā reize, kad Brauns iekuļas skandālā, nespēdams kontrolēt sevi; 2009.gadā viņš šokēja daudzus, piekaujot savu tā laika mīļoto, dziedātāju Rianu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu