Britnijas Spīrsas mīļotais popularitātes dēļ jau ir bijis kopā ar slavenību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Atklājies, ka Britnijas Spīrsas jaunais mīļotais, fitnesa modelis Sems Asgari jau reiz izspēlējis tieši tās pašas kārtis attiecību jomā, kuras nu izspēlē ar Spīrsu. Atklājies, ka Sems pirms Spīrsas ticies ar Kolumbijas dziedātāju Mairu Veroniku un ar viņu iepazinies tieši tāpat kā ar Spīrsu – filmējoties videoklipā.

Fakts, ka Semam šīs nav pirmās attiecības ar slavenību un iepazīšanās notikusi tieši tāpat, kā ar Spīrsu - filmējoties zvaigznes videoklipā un iedodot lapiņu ar telefona numuru, ir skaidrs, ka fitnesa modelis izmanto slavenas, bet vientuļas sievietes, lai iemantotu popularitāti.

Beautiful day in Malibu with @samasghari ???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Spīrsa tērē naudu modeļa labā, pērk apģērbu, dodas dārgās brīvdienās, dzīvo kopā un uztur modeli, bet viņš to apbur ar savu smaidu, komplimentiem un skaisto augumu, tieši tāpat, kā tas notika ar Kolumbijas dziedātāju Mairu Veroniku.

Asgari attiecības izmanto, lai iemantotu popularitāti fitnesa jomā, kā nekā slava tam palīdz kļūt par atzītu personību fitnesa pasaulē.

Runā, ka Britnijas tēvs uztraucas par meitu un tāpēc ir noalgojis vairākus privātdetektīvus, lai viņi izpētītu vīrieša pagātni un atrastu nesmukumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu