Aktrise Ambera Hērda jau atkal gatavojas iestūrēt laulības ostā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktiera Džonija Depa bijusī sieva aktrise Ambera Hērda ilgi nav skumusi vientulībā, drīz vien pēc šķiršanās viņa atradusi jaunu pielūdzēju, miljonāri, «SpaceX» dibinātāju Ilonu Masku. Runā, ka pāris jau gatavojas apprecēties!

Kā raksta ārzemju preses izdevumi, aktrises tēvs apstiprinājis, ka viņa slavenā meita patiesi satiekas ar miljonāru un ka viņu starpā viss ir ļoti nopietni.

Hērdas tēvs izdevumam «Ģrazia» pateicis, ka aktrise un miljonārs ļoti nopietni izturas pret savām attiecībām un apzinās, cik viņu jūtas ir spēcīgas, tāpēc neredz iemeslu, kāpēc vilcināt laiku, un ir izlēmuši apprecēties.

Hērda un Masks joprojām nav parādījušies kopā publiskos pasākumos, jo vēlas pasargāt savu mīlestību, kā nekā prese vēl nav beigusi runāt par Hērdas un Depa šķiršanos.

Ilons Masks ar savu bijušo sievu Talulu Railiju nepārtraukti izšķiras un atkal saiet kopā, tāpēc daudzi netic uzņēmēja un aktrises attiecību patiesumam, bet domā, ka miljonārs izmanto aktrisi, lai padarītu greizsirdīgu bijušo sievu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu