Bekhema parāda, kā izskatās no aktīvā sporta aizgājušā vīra Deivida ķermenis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kamēr Viktorijas un Deivida Bekhemu vecākais dēls Bruklins atpūšas «Coachella» mūzikas festivālā, pārējā Bekhemu ģimene bauda brīvdienas Losandželosā. Viktorija Bekhema atpūtas mirklī uzņēmusi fotogrāfiju, kurā redzams puskails Deivids Bekhems, parādot, ka viņas vīrs, par spīti aiziešanai no aktīvā sporta, joprojām ir perfektā fiziskā formā.

Bekhemu ģimene devās uz Losandželosu, lai nosvinētu Viktorijas Bekhemas dzimšanas dienu, kā arī lai Bruklins kopā ar saviem Amerikas draugiem varētu apmeklēt populāro mūzikas festivālu «Coachella».

Foto: instagram

Slavenā ģimene tiek uzskatīta par vienu no spēcīgākajiem slavenību pāriem, kā nekā nekādas attiecību «vētras», intrigas tos nav spējušas šķirt.

Viktorija intervijās vairākkārt izteikusies, ka vēlas novecot blakus Deividam, tāpat arī Deivids vecumdienās nevēlētos sev līdzās nevienu citu kā tieši Viktoriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu