Buloka ziedo 5000 dolāru kādreizējam «Beverly Hills Hotel» baseina tīrītājam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Sandra Buloka jau gadiem ilgi ir bieža viesnīcas «Beverly Hills Hotel» viešņa un tāpēc ir redzējusi pie baseina strādājam Svendu Petersonu, kuram nu ir jau astoņdesmit seši gadi. Uzzinot, ka vīrietim nepieciešama materiāla palīdzība, Buloka, ne mirkli nedomājot, uzdāvināja vīrietim piecus tūkstošus dolāru.

Svendu Petersenu, tīrot baseinu, nav bijis iespējams nepamanīt, jo parasti tas ir darbs, ko veic gados jauni vīrieši, bet vēlāk maina darbu; tā nav noticis Svenda gadījumā - viņš pat pirms desmit gadiem vēl strādājis par baseina tīrītāju.

Vīrietis strādājis viesnīcā vairāk nekā četrdesmit gadus, un viņa vārds dažādos preses izdevumos nereti parādījies blakus tādiem vārdiem kā Merilina Monro un Ketrīna Hepberna; nu viņam nākas dzīvot viesnīcā un pārtikt tikai no diviem banāniem dienā.

Petersenu apmānījis nekustamā īpašuma aģents, pārdodot viņa mājvietu par ļoti zemu cenu, un visa iegūtā nauda jau iztērēta viesnīcas rēķiniem, jo jaunu, mazāku mājvietu nopirkt nav izdevies mazās summas dēļ, tāpēc bijušais baseinu tīrītājs izlēmis dzīvot viesnīcā.

Vīrietis neslēpj, ka reizēm viņam nepietiek naudas, lai iegādātos pārtiku, un viņš vairākas dienas pavada bez ēdiena.

Bulokas vārdi - viss būs labi - ir uzklausīti; lai noīrētu mazu dzīvoklīti un iegādātos nepieciešamo pārtiku, trīs mēnešos ir nepieciešami pieci tūkstoši dolāru, nu Petersenam ir saziedoti jau vairāk nekā trīsdesmit tūkstoši un viņš var neuztraukties par savām vecumdienām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu