Elīna Maligina: «Par mana vīra izvēli teikšu tikai vienu – vērtēsim mana darba rezultātu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Daudzos sašutumu izraisīja ziņa, ka māksliniece Elīna Maligina 22.aprīlī iecelta par SIA «Silvanols» valdes priekšsēdētāju, kas liek domāt, ka tas noticis, pateicoties tam, ka Elīnas vīrs Valērijs Maligins ir «Olainfarm» lielākais akcionārs, bet SIA «Silvanols» ir «Olainfarm» meitas uzņēmums. Elīna Maligina pēc garām pārdomām izlēma komentēt šo vīra izvēli.

«Domāju, mans vīrs pazīst mani, manas spējas labāk nekā cilvēki no malas, ja viņš man uztic vadīt uzņēmumu, tātad uzticas maniem spēkiem. Tiem, kas ciena mana vīra uzņēmējdarbības prasmes, būtu jāciena arī viņa lēmumi, viņš apzinās, ko dara, ja neuzskatītu, ka es tikšu galā ar uzņēmuma vadīšanu, man nekad netiktu uzticēts šāds pienākums,» komentē Elīna.

Tāpat māksliniece piebilst, ka jau no attiecību sākuma ar interesi klausījusies runās par biznesu, tāpat daudz uzturējusies vīra darba vietā un interesējusies par darba procesu.

«SIA «Silvanols» ir jauns, progresīvs uzņēmums, tajā vajadzīgi jauni, aktīvi, radoši cilvēki, kuri spēj pārdot esošo produkciju un veicināt jaunu produktu rašanos. Amatā jūtos labi, mācos pragmatiskas lietas, daru radošas, praktiskas lietas. Uzskatu, amats ir piemērots manām prāta spējām, mani interesē viss jaunais, un es iesaistos visā ar interesi un idejām. Tiem, kas nesaprot mana vīra izvēli, teikšu tikai vienu – vērtēsim rezultātu, ne runāsim tukšas runas,» tā Elīna.

Foto: Ekrānšāviņš

Arī mākslas jomā, pateicoties jaunajam amatam, nekas nav apstājies, arī šogad Elīna dosies uz Kannu kino festivālu, kur vienā no zālēm norisināsies viņas īsfilmas «soulcash» «skrīnings», tāpat Vīnē «Leopold» muzejā jau vasarā varēs vērot mākslinieces performanci, kopā ar video instalācijām, un visbeidzot Elīna dosies arī uz Austriju, kur «Sotheby`s» izsoļu namā veselus trīs mēnešus varēs apskatīt un iegādāties viņas darbus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu