Porziņģis pa Latvijas ceļiem braukā ar vismaz 100 tūkstošus vērtu auto

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» zvaigzne Kristaps Porziņģis (21) vēl pērn uz Liepājas pilsētai dāvātā basketbola laukuma atklāšanu ieradās sniegbaltā, retā «Mercedes» automašīnā, taču tagad tā mainījusi krāsu.

Šī gada 24. aprīlī uz preses konferenci Liepājā viņš kopā ar brāļiem ieradās šajā pašā mašīnā, taču tās krāsa ar līmplēves palīdzību nu jau mainīta uz matēti melnu, ziņo žurnāls «Vakara Ziņas».

My guy @jojoanavim hooked me up with his amazing art!

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

2013. gadā iznākušā «Mercedes Benz S-Class Coupe» cena ir no 110 000 eiro.

Kā zināms, nesen notikušajā preses konferencē dzimtajā pilsētā Porziņģis paziņoja, ka pārstāvēs Latvijas basketbola izlasi šā gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

✈️ to LA. All 5 euros in this pic ?

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

«Jau sezonas laikā par to domāju, tomēr eju soli pa solim un cenšos koncentrēties tikai klubam arī sliktajās dienās. Visu sezonu zemapziņā man bija sajūta, ka gribu spēlēt izlasē, un līdz ko beidzās sezona, biju puslīdz vesels un sapratu, ka gribu spēlēt izlasē,» teica basketbola zvaigzne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu