Aktrise Abigaila Breslina pastāstījusi par izvarošanu un depresiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Abigaila Breslina ir tikai divdesmit vienu gadu veca, bet var lepoties ar palieliem panākumiem Holivudā, tas slavenībai nav nācis viegli, viņa ir izvarota un vēlāk daudzus gadus cīnījusies ar depresiju, kuru vēl vairāk pastiprinājusi popularitāte.

Aktrise neslēpj, ka viņu reiz izvarojis puisis, ar kuru viņa tajā laikā bijusi attiecībās, vīrietim nepatika viņas panākumi, citu vīriešu uzmanība. Tā kā vīrietis bija aktrisei pazīstams, viņa par notikušo neziņoja policijai, ko vēlāk nožēloja, jo lielās sāpes pārvērtās depresijā, ko nācās ārstēt daudzus gadus.

Abigaila neslēpj, ka nevēlējās justies kā upuris, tāpēc centās no smadzenēm izslēgt notiekošo. Slavenība uzskatījusi, ka tāpēc, ka bija attiecībās ar vīrieti, kurš viņu izvaroja, policijā viņai neviens neticēs, un, ja par iesniegumu uzzinās izvarotājs, viņa cietīs vēl vairāk.

Breslina ne draugiem, ne vecākiem nestāstīja par notikušo, jo nevēlējās, lai viņu mierina, uztver kā upuri, un apzinājās, ka šāds paziņojums sāpinās viņas tuviniekus.

Joprojām slavenība salecas, ja viņai kāds negaidīti pieskaras, viņai nepatīk pieskārieni kā tādi, to moka murgi, un joprojām viņa apmeklē psihologu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu