Dažus pat aktiera Leonardo di Kaprio šarms spēj atstāt vienaldzīgus!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Pat prestižā «Oskara» balva, nauda, talants un neskaitāmi pielūdzēji neļauj ieņemt VIP vietu zālē Brodvejas mūziklā «A Doll’s House, Part 2», ja esi pāris minūtes nokavējis izrādes sākumu. Aktiera Leonardo di Kaprio šarms palika nenovērtēts, un slavenībai bija jāsamierinās ar sēdēšanu uz balkona, ne VIP ložā.

Aktieris Leonardo di Kaprio nokavējis piecpadsmit minūtes no izrādes sākuma un nav ticis ielaists VIP ložā, jo tas traucētu citiem apmeklētājiem baudīt izrādi; aktierim piedāvāta iespēja sēdēt balkonā, kur vēl bijusi brīva vieta.

Slavenība nerīkoja nekādus skandālus, bet devās apsēsties ierādītajā vietā un pēc mūzikla kopā ar citiem apmeklētājiem cēlās kājās un aplaudēja.

Beigu beigās Leonardo, kurš par VIP biļeti bija iztērējis vairākus simtus, sēdēja vietā, kura maksā 59 dolārus, un atzina, ka juties pat labāk nekā VIP vietā, jo apkārt bijuši cilvēki, kuri izrādījuši emocijas, un viņš varējis saprast, ko par izrādi domā apkārtējie.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu