«UgunsGrēka» aktrisei Ancei Muižniecei arī dzīvē patīk eksperimentēt ar ārējo veidolu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Seriāls «UgunsGrēks» strauji tuvojas finiša taisnei, bet tas netraucē tam parādīt arvien jaunus un jaunus tēlus. Viens no šādiem tēliem ir divdesmit septiņus gadus vecās Ances Muižnieces atveidotais tēls. Izdevumam «Kas Jauns» aktrise atzīst, ka viņai patīk «nomest ādu» un parādīties jaunos tēlos.

Aktrise neslēpj, ka viņai patīk ārējā veidola eksperimenti, iespējas pamainīt tēlu arī dzīvē, tāpēc bieži viņu uz ielas neatpazīst, jo, ja viņa nomaina matu krāsu, frizūru vai apģērbu, cilvēki viņu neatpazīst.

Foto: Facebook

Vidusskolas laikā Ance vairāk eksperimentēja ar ārējo veidolu, bijušas afrikāņu bizītes, zēngalviņa, dažādas, pat spilgtas matu krāsas, šobrīd aktrise ir atpakaļ pie ierastajiem tumšajiem matiem.

Tiklīdz noslēdzas kāds posms dzīvē, Muižniecei patīk nogriezt matus, bet, ja griež, tad tā, lai citi redz, ka viņa bijusi pie friziera.

Vēl bez filmēšanās seriālā «UgunsGrēks» aktrise piedalās dažādos projektos, bet nevar sevi saukt par konkrēta teātra aktrisi, kas liek sievietei aizdomāties par nākotni un stabiliem ienākumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu