Mairis Briedis ringā stājies pretī Kristapam Porziņģim

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Divi no Latvijas labākajiem sportistiem – bokseris Mairis Briedis un basketbolists Kristaps Porziņģis – tikušies boksa ringā. Abi sociālajos tīklos dalījušies ar fotogrāfiju, kurā redzami treniņa laikā.

«Pirmo reizi ringā man pretī stāv tik garš sportists, bet pašam ir interesanti pārmaiņas pēc kādu arī patrenēt, turklāt tik talantīgu sportā, ne tikai basketbolā,» raksta Briedis.

??????

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Komentētāji spriež, ka Porziņģis, iespējams, īstā boksa cīņā nevarētu izturēt pat vienu raundu, neskatoties uz to, ka ir smagāks par Briedi. «Šajā gadījumā svara kategorijai gandrīz nav nozīmes, ja abi ir sporta meistari, bet tikai katrs savā lauciņā!» spriež kāds no faniem.

Kā jau ziņots, Latvijas bokseris Mairis Briedis aprīļa sākumā uzvarēja Vācijas pārstāvi Marko Huku un izcīnīja Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona titulu pirmā smagā svara kategorijā.

learning from the best ??

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Savukārt Porziņģis aprīļa beigās notikušajā preses konferencē dzimtajā pilsētā Liepājā paziņoja, ka pārstāvēs Latvijas basketbola izlasi šā gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu