Mailija Sairusa atklāj, kas vainojams viņas dibena kratīšanas fāzē!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa paziņojusi, ka savā dibena kratīšanas mūzikas ritmā jeb «tverkošanas» apsēstībā vaino tēvu – mūziķi Billiju Reju Sairusu.

24 gadus vecā dziedātāja atklājusi, ka pusaudžu gadus pavadījusi, filmējoties seriālā «Hanna Montana» kopā ar tēvu, nevis pavadījusi laiku ar saviem vienaudžiem.

«Mēs kopā ar tēvu pavadījām kopā 10 gadus - diendienā. Man vajadzēja izlauzties,» vēsta britu izdevums «Daily Mail».

Dziedātāja, kuru daudzi iepazina, pateicoties «Disney» kanālam, pilnībā mainīja savu tēlu un no nevainīgās ģimenes seriāla varones kļuva par provokatīvu mākslinieci, kura atļāvās daudz vairāk nekā citi.

2013. gadā Sairusa kāpa uz skatuves un «MTV mūzikas video balvu» pasniegšanas ceremonijas laikā aizsāka jaunu deju kustību – dibena kratīšanu mūzikas ritmā jeb «tverkošanu».

Jaunā dziedātāja šobrīd ir krasi mainījusi savu dzīvesveidu, paziņojot, ka atmetusi marihuānas smēķēšanu.

Tāpat Sairusa laiku velta attiecībām ar mīļoto vīrieti, aktieri Liamu Hemsvortu, ar kuru saderinājās 2012. gadā, bet neilgi pēc tam saderināšanos atsauca. Tagad pāris atkal ir kopā, un jaunā dziedātāja veltījusi abu attiecībām dziesmu «Malibu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu