Kimas Kardašjanas asistente atklāj patiesību par Kardašjanas dzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris dienām presē parādījusies intervija ar Kimas Kardašjanas personīgo asistenti Stefāniju Šepardu. Stefānija pēdējos četrus gadus ir Kimas personīgā asistente un pavada ar to kopā katru dienu.

Stefānija intervijā lauzusi mītu par Kimu Kardašjanu kā iedomīgu, augstprātīgu personu, jo Šeparda paziņojusi, ka Kima ir viens no jaukākajiem, mīļākajiem cilvēkiem, kuru viņa satikusi.

Kardašjana pat nav bijusi kaprīza savu grūtniecību laikā un vienmēr par paveikto darbu neaizmirst pateikt paldies, tāpat kā dāvina dāvanas un, ēdot mājās, vienmēr piedāvā asistentei pievienoties, ne vienai ēst virtuvē.

Asistente kārto visas Kimas lietas – pērk labdarības pasākumu biļetes, organizē atpūtas braucienus gan Kimai, gan pārējai ģimenei, kā arī rezervē galdiņus restorānos, ved apģērbu uz ķīmisko tīrītavu un dara daudz ko citu.

Šeparda atklāj, ka reizēm viņai arī jāfilmē ģimenes realitātes šovs, jo nereti interesantākās lietas notiek mirkļos, kad filmētāji neatrodas kopā ar ģimeni.

Stefānija neapstiprina arī baumas par Kimas un Kanjes nesaskaņām, bet uzsver, ka pāra attiecībās viss ir kārtībā, viņi ir laimīgi.

Kanji asistente raksturo kā pozitīvu personību, kas vienmēr mēģina jokot, gluži kā pāra vecākais bērns, meita Norta, kurai prese piedēvē kaprīzumu, bet meitene nav ne kaprīza, ne izlutināta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu