Ko ēda, dzēra un kā izklaidējās viesi Pipas Midltones kāzās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Lai arī sociālie mediji nav pārpludināti ar neskaitāmām amatieru fotogrāfijām no Pipas Midltones kāzām, jo izmantot mobilos telefonus tur bija aizliegts (to kontrolēja īpaša «mobilo telefonu policija»), tomēr zināms, ka Pipa un Džeimss nebija skopojušies un galdā lika gan pasaules dārgāko Belugas kaviāru, gan iespaidīgu daudzumu dārga šampānieša un viskija, noskaidrojis ziņu izdevums «Telegraph».

Par spīti aizliegumam saviem «Instagram» sekotājiem parādīt, kā izskatās kāzu galds vai cik veikls ir Rodžers Federers galda tenisā plašākai sabiedrībai tomēr kļuvušas zināmas detaļas par aristokrātisko kāzu ballītē ēsto, dzerto un darīto.

Par 300 viesu ēdināšanu rūpējās Pipas kādreizējais darba devējs – luksusa ēdināšanas uzņēmums «Table Talk». Jau iepriekš izdevums «Telegraph» ziņoja, ka kāzu ceremonijā piedalījās apmēram 150 cilvēki, kuriem mielasta laikā piepulcējās vēl 150.

Mielasta pasūtījumā redzams, ka tas bija bagātīgs un atspoguļoja līgavaiņa skotisko izcelsmi, kas parādījās arī viņa apģērbā un izklaidēs.

Ēdienkarte mielasta dalībniekiem piedāvāja skotu nacionālo ēdienu hagi (haggis), kā arī skotu jēru un viskiju, kā arī 40 000 mārciņu vērtu, pasaules dārgāko Belugas kaviāru, ko pārim dāvināja, kāds anonīms krievu avots.

Savukārt pašiem mazākajiem kāzu dalībniekiem, to skaitā Princim Džordžam un Princesei Šarlotei, tika pasniegtas sviestmaizes, informēja «Telegraph».

Dzērieni

Lepnā viskija bārā tika pasniegts arī 75 mārciņas pudelē vērts dzirkstošais vīns 2010 Blanc de Noir Millington, ko darinājuši Saseksas vīndari, savukārt pirmie tosti tika teikti ar Ruinart Blanc de Blanc šampānieti rokās.

Dzirkstošos dzērienus uz sudraba paplātēm viesiem pasniedza īpaši, Pipas pārbaudīti viesmīļi, ziņoja izdevums «the Express».

Izklaide

Zināms, ka kāzu ballītes muzikālo pavadījumu un dejas visas nakts garumā nodrošināja dīdžejs un dzīvā mūzika, ko koordinēja aristokrātu pasākumu rīkotāji «Fait Accompli».

Pēc vakariņām sekoja saksofonista uzstāšanās un spēles, to skaitā arī galda tenisa turnīrs, kurā piedalījās arī panākumiem bagātais, pasaulē slavenākais tenisists Rodžers Federers.

Pasākuma norises vieta

Pipa un Džeimss savas kāzu ballītes vakara daļu, kurā piedalījās tikai pieaugušie, noturēja Pipas vecāku, Maikla un Kerolas, mājās, Buklberijas ciematā.

100 000 mārciņu vērtajā stikla nojumē mājas dārzā nozīmīgo notikumu atzīmēja apmēram 300 viesi.

Stikla nojumes interjers bija rotāts ar ziedošiem rozā ķiršu kokiem un kokiem, kas izgaismoti ar violetām gaismām, lai radītu «Apburtā meža» noskaņu, ziņoja izdevums «the Express».

Pasākuma vietā norisinājās arī Otrā pasaules kara lidmašīnas Spitfire fighter lidojuma paraugdemonstrējums. Šāda tipa lidmašīnas, kas joprojām ir darba kārtībā, pasaulē ir vien 50.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu