Dziedātāja Liene Šomase beidzot dodas sabiedrībā kopā ar mīļoto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

19. maijā norisinājās «Drifta halles» 2017.gada vasaras sezonas atklāšana, pasākumu apmeklēja arī dziedātāja Liene Šomase, kura ieradās kopā ar mīļoto vīrieti Gintu Gulbi. Pāris baudīja lielisko vakaru savu draugu sabiedrībā un labprāt arī padejoja.

Pirms kāda laika intervijās Liene Šomase uzsvēra, ka nevēlas runāt vai doties uz publiskiem pasākumiem kopā ar mīļoto, jo reiz pieļāvusi šādas kļūdas un vēlāk apdedzinājusies.

Foto: Jānis Škapars

Ierodoties uz «Drifta halles» sezonas atklāšanu kopā ar mīļoto, dziedātāja parādīja, ka ir droša par savām attiecībām un savas jūtas, mīļotais nav jāslēpj.

Pārītis pavadīja laiku draugu ielenkumā un vēlāk baudīja dziedātāja Ainara Virgas koncertu, gan dejojot, gan vienkārši apskaujot viens otru. Liene neslēpa, ka nav spējusi atturēties no ierašanās, uzzinot, ka vakara gaitā uzstāsies tieši Virga.

Foto: Jānis Škapars

Abi balodīši atstāja iemīlējušos iespaidu un ar veltīto uzmanību viens otram parādīja, ka viņu attiecības nav tikai aizraušanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu