Leona Krivāna sieva: «Labs ir viss, kas labi beidzas, taču Leonam bez seriāla būs grūti»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

79 gadus vecā aktiera Leona Krivāna sieva Guna pastāstījusi, ka pēc desmit gadiem šveicara Mieriņa lomas seriālā «UgunsGrēks» vīram neklāsies viegli, jo viņam ļoti patīkot strādāt.

«Labs ir viss, kas labi beidzas, taču Leonam bez seriāla būs grūti. Viņš ir darbaholiķis, un viņam šī visa ļoti pietrūks. (..) Teātris un kino viņu dara laimīgu,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklājusi Krivāna sieva.

Viņš šo darbu esot darījis prieku un mīlestību, kaut arī nav bijis kādā no galvenajām lomām. «Man nekad nav bijušas varoņu lomas - ne kino, ne teātrī. Biežāk - epizodiskas. Tomēr neesmu tās noniecinājis. Šajās lomās ir savs knifs: katru mazo iznācienu un īso tekstu jāprot nospēlēt tā, lai paliktu skatītāju atmiņā. (..)

Atvadīšanās no seriāla ir mazliet skumja, jo sevi uzskatu par televīzijas aktieri. Man ir bijušas brīnišķīgas iespējas - Frīdis filmā «Kapteiņa Enriko pulkstenis», Žanis seriālā «Sirdsmīļā Monika», tagad arī Mieriņš,» paziņojis aktieris.

Tāpat viņš izdevumam stāstījis, ka vienmēr gatavs izmēģināt ko jaunu, bet apzinās, ka aktiera profesija ir nežēlīga. Vasaru viņš plānojot pavadīt, rušinoties piemājas dārziņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu