Andželīna Džolija stāsta par bērnu audzināšanu pēc šķiršanās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieri Breds Pits un Andželīna Džolija tuvojas laulības šķiršanas procesa beigām, pāris spēj valdīt par savām emocijām, tāpēc nav brīnums, ka sniedz atklātas intervijas par savu dzīvi pēc šķiršanās.

Šobrīd aktrise Andželīna Džolija un aktieris Breds Pits dzīvo netālu viens no otra, jo vienojušies bērnus audzināt kopā un nodrošināt tiem iespēju jebkurā laikā satikt abus vecākus.

Dzirdot intervijā jautājumu, kā ir vienai audzināt sešus bērnus, Džolija pateikusi, ka tas ir grūts darbs, talants, jādzīvo demonstrējot bērniem savas iekšējās vērtības, tādā veidā sniedzot piemēru.

Aktrise uzskata, ka galvenais, ko vecāki var darīt bērnu labā, ir ieaudzināt plašu skatu uz pasauli, kā arī vienmēr tos uzklausīt.

Slavenība piebilst, ka viņas bērni ir dzīvespriecīgi, bet viņi ir tikai bērni un tie jāpieskata, jo atvasēm grūti tikt skaidrībā, kādus lēmumus pieņemt.

Džolija priecājas, ka netālu no viņas un bērniem dzīvo Pits, kas sniedz lielu atbalstu audzināšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu