Uzņēmēja Īlona Maska draugi neatbalsta viņa attiecības ar aktrisi Amberu Hērdu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Neskatoties uz to, ka trīsdesmit vienu gadu vecā aktrise un četrdesmit piecus gadus vecais uzņēmējs neafišē savas attiecības un nekomentē tās, uzņēmēja draugi paziņojuši, ka Maska draugu loks nav apmierināts ar viņa jauno sirdsdāmu.

Uzņēmēja draugi presei atklājuši, ka zina, ka Īlona gaume uz sievietēm ir ekstravaganta, tāpēc nav brīnums, ka viņam iepatikusies Ambera, bet visi saprot, ka aktrisei nav tā pati labākā reputācija. Tā kā uzņēmējs ātri iemīlas, tad viņa draugi baidās, ka Hērda salauzīs Īlona sirdi.

Izrādās, uzņēmējs aktrises sirdi mēģinājis iekarot jau 2013.gadā, kad dažās epizodēs piedalījies filmā, kurā filmējās arī jauniņā aktrise.

Tā kā uzņēmējam un aktrisei nebija kopīgu ainu, Īlons lūdza režisoru noorganizēt visai uzņemšanas grupai un aktieriem kopīgas vakariņas, tik ļoti viņš vēlējās iepazīties ar Hērdu.

Aktrise neieradās uz vakariņām, jo pavadīja savu līgavaini Džoniju Depu uz filmas pirmizrādi, pēc laika Hērda apprecēja Depu, bet uzņēmējs atgriezās bijušās sievas apskāvienos.

Tikai pēc Hērdas paziņojuma par šķiršanos uzņēmējs pameta sievu un atrada iespēju satikt skaisto aktrisi, nu viņi ir pāris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu