Kā gadu laikā mainījusies Latvijas vienīgā «strīkere» Zemene?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

2004. gada 4. septembrī Pasaules futbola čempionāta kvalifikācijas spēles laikā starp Latviju un Portugāli uz laukuma izskrēja meitene, tērpusies vien sarkanās biksītēs, un, pateicoties savam skrējienam, kļuva pazīstama.

Vēlāk atklājās, ka meiteni sauc Liene Buldure, kura pieņēma pseidonīmu Zemene un piedalījās šovā «Talantu fabrika», kur centās iekarot skatītāju simpātijas, pateicoties savam dziedājumam.

Vēlāk Liene devās iemēģināt savu laimi modeles darbā Itālijā, kur beigu beigās strādāja par meiteni, kurai vienkārši jātusējas klubos, tādā veidā mudinot vīriešus izvēlēties vakara izklaidei konkrēto klubu.

Pēdējos gados par Lienes aktivitātēm gan nav zināms, bet portālā «Facebook» jaunā sieviete reizi pa reizei publisko fotogrāfijas, tiesa gan, tajās reiz populārā melnmate gandrīz nav atpazīstama.

Kopš Zemenes leģendārā skrējiena pagājuši jau trīspadsmit gadi, 9. jūnijā «Skonto» stadionā Latvija atkal tiekas ar Portugāles valstsvienību, iespējams, arī šoreiz slavenā Latvijas «strīkere» nespēs palikt malā un iepriecinās skatītājus ar skrējienu futbola laukumā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu