Agnese Zeltiņa joprojām kopā ar bijušo diplomātu Rūdolfu Brēmani

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

14.jūnijā aktrise, rotu meistare Agnese Zeltiņa vadīja rotaslietu veikala «Goldtime» atklāšanas svētkus, toties vakara neoficiālo daļu pavadīja diplomāta Rūdolfa Brēmaņa sabiedrībā.

Pirms pāris mēnešiem Latvijas presē parādījās informācija, ka skaistā aktrise un bijušais diplomāts izšķīrušies, izrādās, pārim viss kārtībā!

Prese rakstīja, ka mīlnieku attiecības beigušās ar lielu ažiotāžu, jo vīrietis vienā laikā uzturējis attiecības ar vairākām daiļā dzimuma pārstāvēm; ne Agnese, ne Rūdolfs nekomentēja izskanējušo apgalvojumu.

Redzot Agnesi un Rūdolfu kopā veikala «Goldtime» atklāšanā, vīrieša izrādīto uzmanību aktrisei, ir skaidrs, viņu romantiskās attiecības nav beigušās.

Pāris apskatīja rotaslietu piedāvājumu – pulksteņus, kaklarotas un, protams, gredzenus, kā nekā dāmām šādu lietu nekad nevar būt par daudz.

Mirkļos, kad Agnese vadīja pasākumu, kavalieris gaidīja savu dāmu, uzmanot ikvienu viņas soli, vērojot, lai skaistulei viss būtu kārtībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu