Aktiera Vila Smita bērni izvākušies no vecāku mājvietas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktiera Vila Smita sešpadsmit gadus vecā meita un astoņpadsmit gadus vecais dēls izvākušies no vecāku mājas. Šādu lēmumu Vilova un Džeidens pieņēmuši, jo paši nopelna labu naudiņu un dzīvo savu dzīvi, tāpēc neredz jēgu ilgāk mitināties kopā ar vecākiem.

Faktu par bērnu izvākšanos presei pastāstīja to māte Džeida, kura atklāja, ka viņai un Vilam neizdodas sākt ilgoties pēc bērniem, jo tie visu laiku ir tuvumā.

Vilova vairākas reizes dienā zvana vecākiem, bet Džeidens, tiklīdz filmēšanu grafikā brīvāks mirklis, dodas apciemot vecākus.

Pašreiz Smitu vecākais bērns Džeidens filmējas filmā «Life in a year», bet Vilova ieraksta savu pirmo albumu un piedalās dažādu zīmolu reklāmas kampaņās.

Tāpat jaunieši aktīvi kārto savu privāto dzīvi.

Džeida uzskata, ka viņas bērni, lai cik jauni, ir pieauguši un lieliski spēj tikt galā ar jauniešu spiedienu un pieņemt pareizos lēmumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu