Agnese Rakovska: Man ir ļoti grūti samierināties ar neveiksmi Eirovīzijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja un grupas «Triana Park» soliste Agnese Rakovska mēnesi pēc «Eirovīzijas» dziesmu konkursa atzinusi, ka ir grūti samierināties ar neveiksmi, kad ambīcijas bijušas tik augstas. Tomēr dziedātāja nav atmetusi sapni iekarot ārzemes un turpina strādāt pie jaunām kompozīcijām.

Dziedātāja atzīst, ka viņa sapnis ir piepildījies un pierādās tas, ka nekas nav neiespējams. Tiesa gan, «Eirovīzija» bijis tikai viens no daudzajiem atskaites punktiem.

«Mani mērķi ir krietni lielāki par iekļūšanu «Eirovīzijā». (..) Katrā ziņā, esmu apmierināta ar savu priekšnesumu. (..) No pasaules slavas neatteiktos, bet es skatos uz lietām reāli,» izdevumam «Vakara Ziņas» atzīst dziedātāja.

Lai arī dziedātāja pauž nožēlu, ka «Triana Park» priekšnesums neiekļuva «Top 10,» viņa izjūt atbildību ne tikai pret pašu grupu, bet visu Latviju.

«Tā bija milzīga atbildība, ka nevēlies pievilt latviešus, kas ir par tevi balsojuši. Sajūta nav no patīkamākajām,» tā Rakovska, kura tomēr apzinās, ka konkursā nekas nav paredzams.

Dziedātāja ar grupu turpina darbu studijā un jau vasaras beigās plāno izdot jaunas dziesmas gan latviski, gan angliski. Grupas ambīcijas ir augstas – pēc «Eirovīzijas» visiem «āķis ir lūpā» un viņi vēlas darboties ārzemēs.

«Domāju, ka tas, kas notika Eirovīzijā, ir padarījis mani spēcīgāku. (..) Jā, man ir ļoti grūti samierināties ar neveiksmi Eirovīzijā, tomēr cenšos sevi nedefinēt tikai un vienīgi ar šo pasākumu,» izdevumam atklāj dziedātāja.

Jau vēstīts, ka Latvijas pārstāvētā grupa «Triana Park» ar dziesmu «Line» neiekļuva «Eirovīzijas» finālā, ierindojoties pēdējā vietā pirmā pusfināla balsojumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu