Kāpēc Diaza atsakās filmēties un apmeklēt sarkanā paklāja pasākumus?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Kamerona Diaza vienmēr aktīvi piedalījusies Holivudas dzīvē. Uzreiz pēc laulībām aktrise pazuda no Holivudas dzīves, atteicās filmēties, apmeklēt sarkanā paklāja pasākumus, slavenību rīkotās ballītes un, protams, nesniedza arī intervijas. Beidzot aktrise intervijā atklāja, kāpēc izlēma atteikties no pasaules slavas, iespējas nopelnīt miljonus un jaunām kino lomām.

Kamerona Diaza aiziešanu no aktīvās Holivudas dzīves pamatoja vārdiem, ka beigusi saprast, kas viņa ir patiesībā. Apzināties to bijis ļoti sāpīgi, jo tas nozīmējis, ka sevi jāsavāc kopā no jauna pa maziem gabaliņiem.

Tāpat Diazai vairāk nebija spēka doties mūžīgajos pārlidojumos, kā nekā dažādu kino lomu dēļ bija daudz jāceļo un mēnešiem jādzīvo dažādās pasaules malās.

Tieši pārlidojumus slavenība vaino tajā, ka četrdesmit gadu vecumā viņai bija bijuši tikai mīļotie vīrieši, bet nekad vīrs. Nu aktrise ir precējusies un dzīvo laimīgu ģimenes dzīvi, baudot mīlestību, mieru, klusumu, un nenožēlo savu izvēli aiziet no Holivudas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu