Vai Deivids Bekhems krāpj sievu? Komentē Viktorija Bekhema!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Viktorija un Deivids Bekhemi tiek uzskatīti par vienu no spēcīgākajiem zvaigžņu pāriem. Pirms pāris dienām Viktorija sniedza interviju, lai beidzot reizi par visām reizēm atklātu patiesību par to, vai vīrs viņu krāpj un vai viņu attiecībās parādījušās problēmas.

Viktorija atklājusi, ka laulības dzīvē ar Deividu problēmu nav, sajūtas nav mainījušās no mirkļa, kad viņi iemīlējās, un ne viņa, ne Deivids nemeklē mīlestību ārpus mājas.

Tāpat Bekhema komentējusi izteiktos viedokļus, ka viņa ir ļoti skumja pēdējā laika fotogrāfijās, sieviete uzskata: ja viņa būtu tik nožēlojama, skumja, izmisusi, viņas bērni nebūtu tik dzīvespriecīgi un laimīgi, tāpat viņa tad nebūtu arī precējusies.

Lasot baumas par vīra iespējamajiem romāniem, dizainere tikai smaida, jo jau pieradusi, ka viņas vīram piedēvē dažādas attiecības ar ikvienu skaistuli, ar kuru viņš parunā mazliet ilgāk nekā pāris minūtes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu