Viterspūna pasūdzējusies par to, cik grūti strādāt Holivudā, ja tev vairs nav 25

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Rīza Viterspūna ir viena no iemīļotākajām Holivudas aktrisēm, bet par spīti tam slavenība izjūt grūtības tikt pie kārotajām lomām, jo vairs nav divdesmit piecus gadus veca.

Rīza Viterspūna izteikusies, ka Holivudā ir grūti būt sievietei – režisorei, sievietei – scenāristei, sievietei - aktrisei, ja esi vecāka par divdesmit pieciem gadiem.

Slavenība ir droša, ka kino, televīzija veicina jaunības kultu un tāpēc populārākas ir jauniņās aktrises, vadoties pēc popularitātes, publicitātes, viņas iegūst labākās lomas, bet producenti neaizdomājas, ka šādas aktrises ir populāras noteiktam cilvēku lokam.

Viterspūna zina, ka sievietes, kurām ir veiksmīga karjera, nespēj skatīties ikvienu seriālu un filmu, bet, kad to dara, vēlas ekrānā redzēt sava vecuma sievietes, ne jauniņas meitenītes.

Aktrise, gadiem ejot, izjūt grūtības tikt pie kārotajām lomām, bet tas nav neiespējami, spēlēt kārotās lomas, tikai ir jāvelta laiks, lai pārliecinātu režisorus izvēlēties pārbaudītas vērtības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu