Ar dejām, dziesmām, gardu torti Dailes teātris noslēdz sezonu. Aktieri dodas brīvdienās!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Ar koncertu «Spanovska ballīte - 3.sērija (ie)svētības» un balli 17. jūnijā «Dailes» teātris svinēja sezonas noslēgumu. Aktieri priecēja skatītājus ar lielisku koncertu, bet pēc tam svinēja brīvdienu sākšanos.

Koncertā «Spanovska ballīte - 3.sērija (ie)svētības» piedalījās Olga Dreģe, Rēzija Kalniņa, Sarmīte Rubule, Aija Dzērve, Ērika Eglija, Inita Sondore, Ieva Segliņa, Lelde Dreimane, Anete Krasovska, Ieva Florence, Juris Strenga, Pēteris Liepiņš, Artis Robežnieks, Gints Grāvelis, Lauris Subatnieks, Aldis Siliņš, Gints Andžāns, Kaspars Zāle, Mārtiņš Upenieks, Edijs Zalaks un Niklāvs Kurpnieks. Koncerta režisors Intars Rešetins, mūzikas konsultants - Juris Vaivods, scenogrāfs - Kristaps Skulte, kostīmu māksliniece - Anna Heinrihsone, video māksliniece - Laura Rožkalne-Ozola, horeogrāfe - Inga Krasovska, gaismu mākslinieks - Kaspars Hercmanis.

Koncertā spēlēja mūziķi Madars Kalniņš (taustiņinstrumenti), Andris Grunte (elektrobass), Jānis Jaunalksnis (sitaminstrumenti), Svens Vilsons (ģitāra) un Juris Vaivods (taustiņinstrumenti).

Pēc koncerta aktieri nepameta skatuvi, bet gaidīja īpašu apbalvošanu, kurā uzvarētājus kategorijās labākais režisors, labākā aktrise, labākais aktieris, labākais aizskatuves darbinieks, izpalīdzīgākais kolēģis un nodarbinātākais aktieris, noteica paši teātra darbinieki. Balvā tika pasniegti gan ziedi, gan īpaša kosmētika, gan arī teātra sarūpēta naudas balva.

Pēc apbalvošanas aktieri uz skatuves baudīja alkoholiskos dzērienus, dažādas uzkodas un īpašas Spanovsku ģimenes ceptas tortes, par kurām īpašā sajūsmā bija vecāka gadu gājuma aktieri, kuri apēda ne vienu vien gabaliņu.

Ātri vien aktieri pameta stilizēto ballīti un noklīda savās grimētavās, lai kārtīgi, kolēģu lokā nosvinētu vasaras atvaļinājuma sākumu.

Dailes teātra foajē norisinājās balle, kurā uzstājās grupa «Coolmans Report», dziedāja aktieri Ieva Segliņa, Gints Andžāns, Ērika Eglija un Gints Grāvelis, kā arī jaunā dziedātāja Nora Anna Geidmane. Balli vadīja Lauris Subatnieks.

Jau no pirmās izspēlētās dziesmas vairums viesu devās dejot, kā nekā balles Rīgā nenotiek tik bieži, kur nu tādas, kurās muzicē aktieri. Dejotāju vidū varēja manīt arī jauno aktrisi Aneti Krasovsku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu