Līgosvētki laupa Marijai Naumovai dzimšanas dienas svinības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Izdevums «Vakara Ziņas» raksta, ka dziedātāja Marija Naumova jau daudzus gadus nesvin dzimšanas dienu, kā nekā svētki ir vienā dienā ar Līgosvētkiem un māksliniece izvēlas svinēt visas Latvijas svētkus, otrajā plānā atstājot jubileju. Arī šogad četrdesmit ceturto dzimšanas dienu sieviete izlēmusi īpaši neizcelt.

Marija izdevumam stāsta, ka dzimšanas dienās svin Līgosvētkus, jo tie gluži loģiski izkonkurē jubileju, bet viņai ar to nav nekādu problēmu, kā nekā dzimšanas diena ir parasta diena, toties Jāņi - visas Latvijas svētki.

Dziedātāja piebilst: ja vēlas satikt savus draugus un svinēt svētkus, tos var aicināt ciemos jebkurā dienā, padarot dienu par īpašu svētku dienu.

Naumovai patīk savus dubultsvētkus svinēt vietās, kur tiek ievērotas senās latviešu tradīcijas, tiek vilkti tautastērpi.

Toties māksliniecei šo dienu īpašu arī dzimšanas dienas fāzē padara viņas vīrs, nekad neaizmirstot dāvanas un pārsteigumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu