Dziedātājs Zeins Maliks pasūdzējies par rasismu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājs Zeins Maliks ir pasaules līmeņa mākslinieks, bet tas neatvieglo viņa lidojumus, kur vienmēr tam jāiziet īpašas pārbaudes, tā tas ir tagad un tā tas bija grupas «One Direction» laikā. Šīs pārbaudes, kuras tiek piemērotas reti kuram pasažierim, Zeins sauc par rasismu.

Zeins Maliks stāsta, ka laikā, kad viņš pirmo reizi devies uz Ameriku, to pārmeklējuši veselas trīs reizes.

Sākumā tam pateikts, ka šāda pārbaude ir standarts, otrajā reizē, ka tas saistīts ar viņa uzvārdu, kas atbilst kāda terorista uzvārdam, bet pēc nolaišanās mākslinieku trīs stundas izprašņāja drošības dienests.

Tajā laikā dziedātājam bija septiņpadsmit gadi, viņš bija pirmo reizi Amerikā, noguris pēc lidojuma un samulsis par visu, kas notiek apkārt.

Šādas pārbaudes dziedātājs iziet ikreiz, ierodoties Amerikā, un vienmēr viņam tiek apgalvots, ka tā ir standarta pārbaude, kaut gan viņš apzinās, tas notiek ārienes, uzvārda un nacionalitātes dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu