Aktieris Leonardo di Kaprio turpina aktīvi sadarboties ar FBI

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Leonardo di Kaprio aktīvi iesaistās Amerikas politiskajā dzīvē un ne reizi vien ar sociālo tīklu palīdzību ir izteicis dažādus viedokļus par notikumiem valstī. Nu slavenība sācis sadarboties ar Federālo izmeklēšanas biroju, tiesa gan, ne politikas jautājumos.

Aktieris Leonardo di Kaprio jau bija spiests atvadīties no aktiera Marlona Brando «Oskara» balvas, kuru tam uzdāvināja saistībā ar labi paveiktu darbu, nu aktieris atvadījies arī no Pablo Pikaso radītās gleznas, kura maksājusi 3,2 miljonus, un Žana Mišela Baski radītās kolāžas, kura maksā 9 miljonus dolāru.

Šos mākslas darbus FIB konfiscējusi aktierim kā pierādījumus naudas izsaimniekošanā.

Kaprio jau labu laiku sadarbojas ar FBI, jo viens no aktiera labdarības fondiem «Berhard», kura paspārnē izveidota producentu kompānija «Red Granite», kas uzņēmusi filmu «Volstrītas vilks», tiek apsūdzēts labdarības vajadzībām saziedotās naudas izsaimniekošanā.

Aktiera loma mahinācijās nav zināma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu