Dziedātājai Meraijai Kerijai pārmet neprofesionalitāti un aizvainojošu uzvedību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pat neapmeklējot publiskus pasākumus, dziedātāja Meraija Kerija jau atkal iekuļas kārtējā skandālā. Māksliniece filmējusies filmā, un nu uzņemšanas laukuma darbinieki apvaino mākslinieci neprofesionalitātē un aizvainojošā uzvedībā.

Beigu beigās Meraiju Keriju filmā «Home» nebūs iespējams redzēt, jo slavenības uzvedības dēļ ar dziedātāju lauzts sadarbības līgums.

Vils Farels, kuram nācās spēlēt kopā ar Meraiju, paziņoja, ka Kerijai patiesi bijusi loma, bet beigu beigās viņa nebūs redzama filmā savas dīvainās uzvedības dēļ, kura gandrīz izjaukusi filmu, un beigu beigās dziedātāja atlaista.

Īpaši uzņemšanas grupu nokaitinājis fakts, ka Kerija likusi trīs stundas visiem gaidīt, līdz parādījusies filmēšanas laukumā.

Meraija pēc nokavēšanās izbrāķējusi savu dublieri, pieprasījusi ventilatoru, kuram nepārtraukti jāpūš gaiss viņas matos, kā arī koriģējusi, no kuras puses viņa tiek filmēta.

Jau pirmajā filmēšanas dienā režisoram bijis gana un dziedātājai palūgts atstāt filmēšanas laukumu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu