Mūziķis Džons Maiers alkoholu aizstājis ar «zāli»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu mūziķis Džons Maiers intervijā žurnālam «Rolling Stone» atzinis, ka pārtraucis lietot alkoholiskos dzērienus un tā vietā tagad smēķē marihuānu.

«Jūs nesen sacījāt, ka esat «sācis marihuānas dzīvi«. Kas no tā ir sanācis,» mūziķim, kurš karjeras laikā saņēmis septiņas «Grammy» godalgas, vaicāja izdevuma žurnālists.

«Es to esmu licis vietā, kur bija dzeršana, un dzīves kvalitāte ir ievērojami uzlabojusies,» atzina Maiers. «Dzeršana ir nolādēta krāpšana. Vienmēr bija sajūta, ka tas nav pareizi.»

Vaicāts, vai «zāles» lietošanas rezultātā viņš nav kļuvis «pārāk dīvains» vai arī pārmērīgi ieslīdzis savā realitātē, mūziķis atzina, ka atceras katru reizi, kad atradies «zāles» reibumā.

«Es atceros katru «tripu«. Es atceros katru domu, kas man ir bijusi, kad es tur guļu,» skaidroja Maiers.

Iespējams, pateicoties «zālei» un jauniegūtajai identitātes apziņai, Maieru neuztrauc tas, ka viņš vairs nav tik daudz mediju uzmanības lokā, kā tas bija agrāk.

«Es par slavu šobrīd maksāju ļoti mazu cenu. Man ir dzīves labākais laiks. Man ir 39, es atceros 32. Es negribu to darīt atkal,» sacīja mūziķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu