Breds Pits un Andželīna Džolija arvien vairāk un vairāk laika pavada kopā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēdējā laikā aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita attiecības kļuvušas tuvākas, bijušie mīlnieki mēģina pavadīt pēc iespējas vairāk laika ar bērniem un ļoti bieži izvēlas šajās atpūtas reizes doties kopā.

Pits izlēmis nākamajā nedēļas nogalē jau atkal tikties ar bērniem un bijušo mīļoto, lai satiktu savus tuvos, aktieris atcēlis būtisku tikšanos ar kino industrijas darboņiem, bet tā vietā dosies uz Londonu, kur šobrīd atrodas Džolija un bērni.

Breds parāda bijušajai sievai, ka ir kļuvis atbildīgs, nekad nekavē tikšanās reizes, vienmēr ierodas ar dāvanām, interesējas par bērnu dzīvi un reizēs, kad Džolija strādā, labprāt pieskata bērnus, atceļot jebkurus plānus.

Visvairāk pēc tēva skumst Šailo, kura nekad nevēlas, lai Pits dodas prom, un, tiklīdz aktieris beidzis ciemošanos, mātei jautā, cik dienas palikušas līdz nākamajai tikšanās reizei.

Prese raksta, ka aktieris sācis romānu ar modeli Ellu Makfersoni, tā, izrādās, nav tiesa, Breds arvien vairāk aizdomājas par iespēju atjaunot attiecības ar Andželīnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu