Ārzemju prese paziņo, Kima Kardašjana un Kanje Vests kļūs par dvīņu vecākiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests vairakkārt apgalvojuši, ka vēlas kuplu ģimeni. Par spīti pāra vēlmei ārsti paziņojuši, ka Kardašjana vairāk nevar iznesāt bērnus, neapdraudot savu dzīvību. Mūsdienu zinātne, tehnoloģijas neliek pārim apstāties pie diviem bērniem, bet piedāvā iespēju, ka nākamās atvases iznēsās surogātmāte.

Ārzemju prese raksta, ka pāris jau pirms laika atraduši surogātmāti un tā jau ir pāra bērnu gaidībās, izrādās, Kardašjanas un Vesta ģimene papildināsies uzreiz ar diviem bērniem, jo viņu izvēlētā surogātmāte gaida dvīņus.

Pāris jau labu laiku visā mēģina pārspēt reperi Jay-Z un dziedātāju Bejonsē, tā ka dvīņu parādīšanās ļaus pārim vismaz bērnu skaita ziņā būt pārākiem.

Kima un Kanje nav komentējuši runas par grūtniecību un surogātmātes pakalpojumiem, tas ir dīvaini, jo ģimenīte, kura nekautrējas runāt par jebkuru tēmu, nekad neklusē un vienmēr izsaka viedokli.

Kardašjanas un Vesta ģimenē jau aug divas atvases - 2013.gadā dzimusī Norta un 2015.gadā dzimušais Saints.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu