Aktrise Andželīna Džolija aicina jauniešus cīnīties par savām tiesībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Andželīna Džolija lielāko daļu sava laika velta sociālajām akcijām, tajā skaitā arī darbam ar jauniešiem. Pirms pāris dienām aktrise ar uzrunu uzstājās skolēnu priekšā un aicināja jauniešus cīnīties par savām tiesībām.

Aktrise Andželīna Džolija, kura jau vairākus gadus ir ANO pārstāve saistībā ar bēgļu tiesībām, uzstājās ar uzrunu cilvēktiesībām veltītajā pasākumā «Amnesty International», kas norisinājās vienā no Londonas teātriem «Chickenshed».

Slavenība uzrunā teica, ka viņai ir vajadzīgi jaunieši, ka jaunieši ir vajadzīgi ikvienam no mums, kā nekā pieaugušie ir pazuduši mūsdienu pasaulē.

Džolija piebilda, ka pieaugušie vēlas, lai bērni domā, ka viss vienmēr atrodas zem kontroles un, ka viss vienmēr būs labi. Tā arī būs, jo ANO konvencija par bērnu aizsardzību ir jauniešu slepenā likumu grāmata. Toties, ja jaunieši un viņu draugi zinās savas tiesības, neviens nekad nespēs tos apmānīt un pievilt.

Andželīna noslēdza uzrunu sakot, ka zināšanu spēks par taisnīgumu un likumiem ļauj jauniešiem pretoties uzspiestajām normām un vēlāk dod motivāciju cīnīties par citu bērnu likteņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu