Radio balss Ufo un šefpavārs Elmārs Tannis zaudējuši reiz iegūtos diētu rezultātus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jokdaris un radio balss Ufo jeb Kaspars Upaciers un «Pica Lulū» līdzīpašnieks, šovpavārs Elmārs Tannis pastāstījuši, ka kādreizējie diētu rezultāti nu zuduši un abi vīrieši atgriezušies pie agrākā svara.

Ufo savulaik nolīga uztura speciālistu speciālas ēdienkartes izveidošanai, bet Elmārs piedalījās mēnesi ilgā tievēšanas programmā, ziņo žurnāls «Kas Jauns». Draugi pieņemšanos svarā «norakstījuši» uz slinkumu un «švaku» vielmaiņu.

Foto: LETA/Edijs Pālēns

Mums ar Elmāra un citiem cilvēkiem, kam ir liekais svars, visdrīzāk ir sabeigta vielmaiņa. Tev ar to ir jāsadzīvo tieši tāpat kā citiem ar alkoholismu vai narkomāniju. Ja negribi būt resns, nedrīksti kaut ko lietot un ir strikti jāievēro kaut kādas lietas. Par vienu no lietām, kas ir pārbaudītas uz dažiem maniem kolēģiem, vara pateikt, ka, piemēram, vingrošana ir sūds!

Efektīvākā lieta ir ēšana. Tur ir divi noteikumi. Pirmais - absolūti pieturēties pie režīma: ēst vienā un tajā pašā laikā gan brokastis, gan pusdienas, gan vakariņas. Tas ir grūti. Nedrīkst lietot cukuru, miltus... Un starp ēdienreizēm nedrīkst vispār ēst neko. Tēju, ūdeni un kafiju vienīgi var. Un otrs noteikums ir tas, ko teica Maija Pļisecka, slavenā baletdejotāja: «Nado menše žraķ».

Foto: Ieva Čīka/LETA

Pašlaik Ufo svars svārstās starp 110 un 120 kilogramiem, bet Tannis sver 105 kilogramus, bet abi vēlētos atgriezties pie pirms vairākiem gadiem iegūtā svara zem 100 kilogramiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu