Andželīnas Džolijas dēls Medokss: «Mammai jāsaved kārtībā sava privātā dzīve»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrises Andželīnas Džoljas vecākais dēls Medokss cer, ka viņa māte jau drīz sāks iet uz randiņiem un savedīs kārtībā savu privāto dzīvi. Tieši tāpēc piecpadsmit gadus vecais zēns palīdz mātei, kā vien spēj, lai viņai būtu vairāk brīvā laika.

Pagājušajā mēnesī Andželīna Džolija kopā ar bērniem ievācās savā jaunajā mājvietā, kura atrodas prestižā Losandželosas rajonā, un apkalpojošais personāls jau paspējuši presei pavēstīt, ka ģimenē galvenais ir Medokss.

Aktrises vecākais dēls paziņo personālam, kad pasniegt brokastis, pusdienas un vakariņas, kad jāliek gulēt jaunākie brāļi un māsas, cikos kuram jāceļas uz skolu un pulciņiem, tāpat jaunietis veic dažādus mājas iekārtošanas darbus.

Džolija pēc šķiršanās no Breda Pita intervijās paziņojusi, ka vairs nevēlas nopietnas attiecības, bet gatavojas ziedot savu laiku bērniem, atvases to nevēlas tā atstāt, jo negrib redzēt savu māti vientuļu.

Andželīnai no visiem bērniem tuvākas attiecības ir tieši ar vecāko dēlu, kura padomos viņa ieklausās un dalās dažādos noslēpumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu