Kendela Dženere izlēmusi pamest Kardašjanu ģimenes realitātes šovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kardašjanu ģimene nākamajā sezonā var zaudēt vienu no sava šova dalībniecēm, par aiziešanu no realitātes šovu dzīves paziņojusi modele Kendela Dženere, viņa gluži kā brālis Robs Kardašjans nevēlas demonstrēt savu privāto dzīvi.

Realitātes šovs ģimeni padarīja atpazīstamu, visiem tās pārstāvjiem sniedza miljoniem dolāru un kaudzēm pielūdzēju, nu Kandela izlēmusi, ka vairāk nevēlas filmēties un, lai tā notiktu pat plāno pārcelties uz Kaliforniju.

Kendela nopietni pievērsusies modeles darbam, gūst panākumus un vēlas, lai viņu atceras pateicoties darbam, ne tāpēc, ka viņa filmējas realitātes šovā.

Dženere jau sākusi meklēt mājvietu un nespēj sagaidīt, kad varēs pārvākties un uzsākt savu pieaugušo dzīvi, bez ģimenes pie sāniem.

Kalifornija ir piemērota vieta modelei, jo viņa meklē mājvietu netālu no vietas, kur mitinās viņas labākās draudzenes Bella un DžiDži Hadidas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu