Dziedātāja Madonna Malāvijā atvērusi bērnu medicīnas centru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Madonna ar Malāviju sadarbojas jau daudzus gadus, kā nekā visi četri viņas adoptētie bērni ir tieši no šīs valsts un viņa kopš pirmā bērna adopcijas ik gadu ziedo konkrētas naudas summas dažādiem valsts bāreņu namiem.

11.jūlijā oficiāli tiks atvērts bērnu medicīniskais centrs, kuram tiks dots nosaukums «Mercy James» par godu vienai no Madonnas meitām.

Centru izveidojusi slavenā dziedātāja valsts veselības ministrijas paspārnē un nav tam žēlojusi ne spēku, ne darbu, ne naudu.

Madonna centra izveidi komentē, sakot, ka, skatoties acīs bērnam, kuram nepieciešama palīdzība, viss, ko tu spēj izdarīt, ir meklēt iespējas, lai šo palīdzību sniegtu, jo šie skatieni nepazūd no prāta, līdz esi paveicis ko labu.

Pirmo reizi apmeklējot Malāviju, māksliniece sev apsolīja, ka reiz izdarīs valsts labā ko nozīmīgu, un šāda centra izveide varētu būt šāds solis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu