Gata Saknīša dēls lūdz materiālu palīdzību sava mērķa piepildīšanai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Izdevums «Privātā Dzīve» raksta, ka uzņēmēja Gata Saknīša deviņpadsmit gadus vecais dēls Gatis Jānis Saknītis vēlas kļūt par ārstu; lai piepildītu savu sapni, aicina cilvēkus atbalstīt to materiāli.

Gatis, kura tēvs mira 2013.gadā, pagaidām strādā slimnīcā par sanitāru, kā arī piepelnās gaļas veikalā, bet vēlas izveidot jaunu ģimenes tradīciju un kļūt par ārstu. Par spīti strādāšanai divos darbos jaunietim nepietiek līdzekļu sapņa piepildīšanai.

Jaunietis vēršas pie cilvēkiem, sakot, ka vēlas padarīt pasauli labāku dzīvošanai un paveikt ko jēgpilnu, tāpēc Gatis iesaistījies programmā «Thinking Beyond Borders» (Domāšana ārpus robežām).

Lai piepildītu sapni un sāktu «Global Gap Year» izglītības programmas studijas, jaunietim nepieciešami 24 000 dolāru, kuru iegūšanā viņš cer uz līdzcilvēkiem.

Šajā programmā mācības ilgst 7 mēnešus dažādās pasaules vietās - 10 nedēļas pavadīs, mācoties Gvatemalā, 7 nedēļas Indijā, vienu nedēļu Kambodžā, 7 nedēļas Ganā, vienu nedēļu Marokā un trīs nedēļas Vašingtonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu